Wooncoaching voor jongvolwassenen - Kamers met Kansen

Kamers met Kansen biedt jongvolwassenen van 18-25 jaar, die buiten de boot dreigen te vallen, een nieuwe kans. In een stabiele woonomgeving werken ze aan hun toekomst: ze volgen een opleiding of werken. De kandidaten krijgen individuele trajectbegeleiding van een zorg- of hulpverleningsinstelling en coaching van Leviaan op het gebied van woonvaardigheden. Na ongeveer twee jaar zijn zij klaar om op eigen benen te staan en stromen uit.

Kamers met Kansen:

Waar?

Complex de Durghorst aan de Eikenlaan in Krommenie.

Voor wie?

Voor wie niet?

Jongvolwassenen met een verslavingsproblematiek, ernstig psychiatrische problemen of een justitieel verleden

Financiering 

De jongvolwassene is verantwoordelijk voor het voldoen van de huur. Woningcorporatie Parteon draagt de exploitatiekosten en de gemeente Zaanstad financiert de inzet van de wooncoaches. De begeleidende zorg- of hulpverleningsinstelling draagt zorg voor de individuele trajectbegeleiding, gefinancierd vanuit diverse bronnen.

Aanmelden

Aanmelden verloopt via de samenwerkingspartners in dit project: gemeente Zaanstad, GGD Straathoekwerk, Regio College Zaanstreek en Leviaan. Ook de zorg- of hulpverleningsinstelling die de jong volwassene begeleidt, waaronder schoolmaatschappelijk werk, Spirit of GGZ kan de aanmelding doen.

Op dit moment is het niet mogelijk om jongeren aan te melden voor Kamers met Kansen

Procedure

Meer informatie? Neem contact op met de wooncoaches: 088-2001080 of kmk.zaanstad@leviaan.nl.

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring