Enhuizen - Leviaan in Enkhuizen

Leviaan
Stuurboord 27
1602 CC Enkhuizen
t: 088 200 10 85 / 06 46116138

Leviaan streeft ernaar om mensen zoveel mogelijk in hun eigen woning te coachen en ondersteunen. Ook als het tijdelijk wat minder gaat. Wij kunnen hen op die momenten intensievere zorg bieden, omdat onze begeleiders gaan werken vanuit wooncirkels

Op een centraal punt in de wooncirkel is het kantoor van het team (Stuurboord 27). Zij zijn daar van half acht ’s ochtends tot half elf ’s avonds. We noemen dit punt de ‘kern’ en bieden er vaak ook activiteiten aan voor cliënten en wijkbewoners.

Dichtbij de kern wonen mensen die veel begeleiding nodig hebben, waaronder mensen die beschermd wonen bij Leviaan. Als zij toe zijn aan zelfstandig wonen, dan verhuizen zij bij voorkeur binnen dezelfde wooncirkel. Zij behouden dan hun vertrouwde begeleiders.

Mensen die weinig begeleiding nodig hebben, of een zorgvraag hebben die goed te plannen is, wonen maximaal tien minuten fietsen van de kern.

Met deze nieuwe manier van organiseren krijgt u de zorg die u nodig heeft, gewoon in uw eigen woning. Gaat het goed met u, dan doen we een stapje terug. Heeft u meer coaching en ondersteuning nodig, komen we vaker bij u thuis.

De woonlocatie bij de kern biedt 1 meerpersoonswoning en 9 individuele appartementen

De locatie bevindt zich in een rustige woonwijk met veel water en groen, op tien minuten fietsen van het historische centrum van Enkhuizen. Op vijf minuten lopen, vindt u een winkelcentrum. Het team op de locatie is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme. Vanuit de locatie kunt u aan diverse activiteiten deelnemen.

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring