Zaandam - Leren en werken bij Noppes/Upcycle

Cornelis Ouwejanstraat 7
1506 SX Zaandam
T 06-11779470 en 088-2001046

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00 tot 16:00 uur.

In kringloopwinkel Noppes in Zaandam heeft Leviaan Upcycle een werkplaats, atelier en shop-in-shop. Er worden meubels en woonaccessoires opgeknapt en hele creatieve en bijzondere items van gemaakt. Producten die zij o.a. maken zijn; kinderwipjes gemaakt van autobanden, lampen gemaakt van cassettebandjes, kastjes voorzien van felgekleurde verfprints, tassen, sieraden, etc.

Bij Upcycle bedenk je zelf wat je wilt maken en hoe je het maakt. Van een afgedankt stoeltje maak jij bijvoorbeeld een hippe kruk of van een oude jeans maak je een gave tas. We werken met heel veel soorten materialen en gereedschap. Zo zorgen we ervoor dat iedereen datgene kan doen waar zijn passie ligt. Uiteraard word je hierbij begeleid door de participatie-begeleiders en participatie-ondersteuners van Leviaan.

Naast het werken bij Upcycle is er voldoende mogelijkheid om door te stromen of zelfs direct te starten met een functie in de Noppes kringloopwinkel. Hierbij kun je denken aan winkel-, horeca-, kassa- of magazijnmedewerker of bijrijder. Je hebt dan een zelfstandige werkplek maar toch een begeleider van Leviaan in de buurt wanneer dat nodig is.

Lees ook: De mooiste uren van de week

 

 

 

 

 

 

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring