Purmerend Weidevenne - Inloop en activiteiten

In de Purmerendse wijk Weidevenne biedt Leviaan activiteiten voor mensen met een indicatie voor dagbesteding. Ook buurtbewoners kunnen aanschuiven voor deze activiteiten. Het aanbod passen we aan op basis van interesses van de deelnemers.

‘t Atelier – Art Part
Tekenen en schilderen met verschillende materialen, sleutelhangers en sieraden maken, breien/naaien en haken, mozaïeken, decoupage met servetten en nog veel meer. Deelnemers werken met materiaal zoals lappen stof, kralen, mozaïek etc en halen inspiratie op van bijvoorbeeld Pinterest. We hebben ook een klein winkeltje waarbij we onze eigen gemaakte spullen tentoonstelling en verkopen. In de toekomst gaan we nauw samenwerken met Upcycle in Noppes Purmerend en leveren we  zelfgemaakte producten aan elkaar.

Lees ook: Creatief ondernemerschap

Media & grafisch ontwerp
Folders, flyers en posters maken in opdracht van Leviaan of externe opdrachtgevers, durfteparticiperen website bijhouden, werken met de 3D-printer, Adobe fotobewerking en digitaliseren van foto’s.

PostNL
Bij het PostNL-afhaalpunt kunnen de deelnemers arbeidsmatige dagbesteding volgen en de klanten helpen. Wij zijn een kleine variant van PostNL, dit houdt in: versturen van pakketten die online gefrankeerd zijn, retourneren van pakketten, afhaalpunt voor bestelde pakketten en wij nemen brieven aan die wij vervolgens zelf dagelijks in de brievenbus doen voor de klant. Openingstijden PostNL: maandag t/m zaterdag van 9 tot 17 uur.

Inloop en koffie-momenten alleen op afspraak
Spelletjes, lezen van de krant of tijdschriften, sociale contacten op doen

Op termijn breiden we de activiteiten en services nog meer uit en de gehele dag inloop voor deelnemers en buurtbewoners.

Lees ook: 'Je mag hier doen wat je wilt en zijn wie je bent'

Adresgegevens
Leviaan
Genuahaven 51
1448 KK Purmerend
t: 088 200 10 47

De deur staat open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

Rosa, Charlotte en vele anderen heten je van harte welkom!

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring