Purmerend - (Woon)coaching en ondersteuning in de Weidevenne

Antwerpenhaven 41
1448 KN Purmerend
t: 088 200 10 60

Leviaan streeft ernaar mensen zoveel mogelijk in hun eigen woning te coachen en ondersteunen. De wooncirkel maakt dit mogelijk.

De begeleiding is het grootste deel van de tijd bereikbaar en beschikbaar in de ‘kern’ van de wooncirkel (Antwerpenhaven 41). Vanuit de kern coachen en ondersteunen we mensen die bij onze beschermde woonvorm wonen of zelfstandig in de wijk. Het streven is om de cliënten weer in eigen kracht te zetten en hen handvatten aan te reiken waarmee zij hun zelfredzaamheid vergroten. Met het team in de buurt kunt u dus zelfstandig blijven wonen, ook als het tijdelijk minder goed gaat. Dan komen we gewoon vaker langs.

Beschermde woonvorm: individuele appartementen en tweepersoonswoningen verdeeld in twee flatgebouwen aan de Antwerpenhaven en Helsinkihaven.
Alle beschermde woonplekken zijn in de wijk Weidevenne, dichtbij het centrum van Purmerend.
Aantal plekken: 33, verdeeld over een- en tweepersoons-appartementen.
Doelgroep: cliënten van Leviaan

Onderdeel van de wooncirkel is onze participatielocatie die zich op de Genuahaven 51 bevindt. Daar is een algemene ruimte en ontmoetingsplek voor de bewoners met een gevarieerd programma aan activiteiten. Ook is hier een PostNL punt, die gerund worden door onze cliënten.

Het team is dagelijks aanwezig van 07.30 tot 22.30 uur. Daarbuiten is er een bereikbaarheidsdienst.

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring