Purmerend - woonlocatie Antwerpenhaven

Leviaan
Antwerpenhaven 41
1448 KN Purmerend
t 088 200 10 60

Woonvorm: individuele appartementen en groepswoningen verdeeld in drie flatgebouwen aan de Antwerpenhaven, Helsinkihaven en Genuahaven.
Alle woonplekken zijn in wijk Weidevenne, dichtbij het centrum van Purmerend.
Aantal plekken: 33, verdeeld over een- en tweepersoons-appartementen en 1 zespersoons-woongroep 
Doelgroep: cliënten van Leviaan

Het kantoor bevindt zich op de Antwerpenhaven en is ook de algemene ruimte en ontmoetingsplek voor de bewoners. Er zijn met regelmaat verschillende activiteiten. De woonvorm biedt zorg op maat, afgestemd op de persoon waarvoor de zorg van toepassing is. Het team is dagelijks aanwezig van 8 tot 22 uur. Daarbuiten is er een bereikbaarheidsdienst. Het streven is om de cliënten weer in eigen kracht te zetten en hen handvatten aan te reiken waarmee zij hun zelfredzaamheid vergroten.

De woonplekken aan de Genuahaven bevinden zich in wooncomplex ‘Heel Europa’. In het complex is een buurtsuper en een grand café. Op de Genuahaven wonen 6 cliënten met allen een eigen slaap- en badkamer en een gezamenlijke woonkamer en keuken. Er zijn gezamenlijke eet- en koffiemomenten. Dagelijks wordt er een verse maaltijd bereid samen met en door de cliënten. Cliënten stellen wekelijks tijdens de huiskamervergadering het menu vast. Er is het grootste gedeelte van de dag begeleiding aanwezig. 

 

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring