Purmerend - (Woon)coaching en ondersteuning in De Gors

Lisdoddestraat 5
1441 NN Purmerend
t  088 200 1050

Woonvorm: 11 groepswoningen en 2 individuele appartementen
Aantal plekken: 47
Doelgroep: cliënten van Leviaan

Leviaan streeft ernaar mensen zoveel mogelijk in hun eigen woning te coachen en ondersteunen. De wooncirkel maakt dit mogelijk.

De begeleiding is het grootste deel van de tijd bereikbaar en beschikbaar in de kern van de wooncirkel, op de Lisdoddestraat 5. Vanuit de kern coachen en ondersteunen we mensen die bij onze beschermde woonvorm wonen en mensen die zelfstandig in de wijk wonen. Het streven is om mensen weer in eigen kracht te zetten en hen handvatten aan te reiken waarmee zij hun zelfredzaamheid vergroten. Met het team in de buurt kunt u dus zelfstandig blijven wonen, ook als het tijdelijk minder goed gaat. Dan komen we gewoon vaker langs.

De beschermde woonlocatie bestaat uit 4 woningen aangrenzend aan het kantoor en 7 woningen die zich op fietsafstand in andere woonwijken bevinden. In overleg met begeleiding kijken we naar welke woning het beste aansluit bij uw behoefte. In de groepswoningen draait u mee met de groep of gaat u individueel aan de slag met vaardigheden die komen kijken bij zelfstandig wonen. In de gedeelde tuin aan de Lisdoddestraat kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen.

Het team is dagelijks aanwezig van 8 tot 22 uur. Daarbuiten is er een bereikbaarheidsdienst.

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring