Zaandam - (Woon)coaching in Hoornseveld/Peldersveld

Leviaan Wooncirkel Hoornseveld/Peldersveld team 1
Panneroodstraat 135
1503 XN Zaandam
t 088-2001112

Leviaan Wooncirkel Hoornseveld/Peldersveld team 2  (ambulante team)
Buurthuis Kleurrijk
Panneroodstraat 3
1503 HX Zaandam
t 088-2026505

Leviaan streeft ernaar mensen zoveel mogelijk in hun eigen woning te coachen en ondersteunen. De wooncirkel maakt dit mogelijk.

De begeleiding is het grootste deel van de tijd bereikbaar en beschikbaar op de ‘kern’ van de wooncirkel. Met het team in de buurt kunt u zelfstandig blijven wonen, ook als het tijdelijk minder goed gaat. Dan komen we gewoon vaker langs.

Locatie Panneroodstraat is bestemd voor volwassenen met het syndroom van Korsakov of een stabiele resttoestand van de Ziekte van Wernicke. Bewoners moeten abstinent zijn van alcohol. Op de locatie is het niet toegestaan om alcohol en drugs, ook geen alcoholvrij, te gebruiken en/of in bezit te hebben. Indien nodig en gewenst, met ondersteuning van de Brijder.

De kern Panneroodstraat biedt 15 woonplekken; individuele appartementen op de 1ste en 2de verdieping van het pand allemaal voorzien van eigen badkamer en toilet.

De woningen liggen in een groene woonwijk, dichtbij winkels, Zaans Medisch Centrum, huisarts, fysio, apotheek, het park de Weer en het centrum van Zaandam. Er is veel aandacht voor regelmaat en structuur. Het team is gespecialiseerd en opgeleid om herstelgericht met u te werken aan het opbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven. Zij kijken naar uw mogelijkheden en coachen met het leren omgaan van uw agenda, het onderhouden van uw woning, boodschappen doen, koken, het vinden van passende dagbesteding. Ook bieden zij ondersteuning bij het herstellen /onderhouden van familie- naastencontacten.

Samen onderzoeken we welke mogelijkheden en wensen er zijn om te participeren in de samenleving. Dit kan ook vrijwilligerswerk zijn. Het aanbod van Leviaan staat op durfteparticiperen.nl. Op de locatie organiseren wij activiteiten die aansluiten op uw behoeften. Ook kunt u vier keer per jaar aansluiten bij huiskamervergaderingen. U kunt zich opgeven voor de lokale of centrale cliëntentraad.

Doorstroom met naar een meer zelfstandige manier van wonen is mogelijk via inschrijving Woningnet.

Lees hier het verhaal van een oud-bewoner die inmiddels zelfstandig woont.

 

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring