Zaandam - woonlocatie Panneroodstraat

Leviaan
Panneroodstraat 135
1503 XN Zaandam
t 088-2001112

Woonvorm: 19 woonplekken; 15 indivuele appartementen op de 1ste en 2de verdieping van het pand op de Panneroodstraat en een eenpersoonsappartement en 3-persoonsappartement vlakbij de locatie.
Doorstroom met naar een meer zelfstandige manier van wonen is mogelijk via inschrijving Woningnet. Lees hier het verhaal van een oudbewoner die inmiddels zelfstandig woont.

Doelgroep: mensen met het syndroom van Korsakov/hersenbeschadeging door alcoholgebruik

De woningen liggen in een groene woonwijk, dichtbij winkels, het park de Weer en het centrum van Zaandam. Op de locatie is veel aandacht voor regelmaat en structuur. Het team is gespecialiseerd en opgeleid om herstelgericht met u te werken aan het opbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven. Er wordt individueel gekeken naar wat uw mogelijkheden zijn. Er is veel aandacht voor het trainen en inslijten van structuren en training in het omgaan met uw agenda, het onderhouden van uw woning, boodschappen doen en koken. Van u wordt verwacht geen alcohol meer te gebruiken en/of in uw bezit te hebben, mogelijk met ondersteuning van de Brijder. Samen met u zoeken we naar een passende dagbesteding welke binnen uw mogelijkheden en wensen liggen. Dit kan ook vrijwilligerswerk zijn of een combinatie van beide. Het aanbod van Leviaan staat op www.durfteparticiperen.nl.

Op de locatie organiseren wij diverse activiteiten zoals zwemmen, wandelen, naar de markt gaan en spelletjesavonden. Ook kunt meedoen met de klaverjas- of biljartclub.

 

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring