Zaandam - woonlocatie Panneroodstraat

Leviaan
Panneroodstraat 135
1503 XN Zaandam
t 088-2001112

Woonvorm: 19 woonplekken; 15 individuele appartementen op de 1ste en 2de verdieping van het pand op de Panneroodstraat en een eenpersoonsappartement en 3-persoonsappartement vlakbij de locatie.
Doorstroom met naar een meer zelfstandige manier van wonen is mogelijk via inschrijving Woningnet. Lees hier het verhaal van een oudbewoner die inmiddels zelfstandig woont.

Doelgroep: mensen met het syndroom van Korsakov/hersenbeschadiging door alcoholgebruik

De woningen liggen in een groene woonwijk, dichtbij winkels, het park de Weer en het centrum van Zaandam. Op de locatie is veel aandacht voor regelmaat en structuur. Het team is gespecialiseerd en opgeleid om herstelgericht met u te werken aan het opbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven. Zij kijken naar uw mogelijkheden en coachen en ondersteunen in het omgaan met uw agenda, het onderhouden van uw woning, boodschappen doen en koken. Op de locatie is het niet toegestaan om alcohol te gebruiken en in uw bezit te hebben. Indien nodig en gewenst, heeft u hier ondersteuning bij van de Brijder. Samen zoeken we naar een passende invulling van uw dag binnen uw mogelijkheden en wensen. Dit kan ook vrijwilligerswerk zijn of een combinatie van beide. Het aanbod van Leviaan staat op durfteparticiperen.nl.

Op de locatie organiseren wij activiteiten zoals zwemmen, wandelen, naar de markt gaan en spelletjesavonden. Ook kunt meedoen met de klaverjas- of biljartclub.

 

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring