werken en participeren

Zaandijk - woonlocatie Gortershof

Leviaan
Willem Dreeslaan 1
1544 ZB Zaandijk
t 06 42989109 / 06 46284110

Aantal plekken: 25

Locatie Gortershof is een beschermde woonvorm in de Zaanstreek. Op 100 meter afstand bevindt zich de Boed waar allerlei dagactiviteiten worden aangeboden en gezamenlijk de avondmaaltijd genuttigd wordt tegen een vergoeding.

Gortershof is een woonlocatie in een rustige buurt in Oud-Zaandijk. De locatie heeft 25 plekken verspreid door drie flatgebouwen. Daarnaast biedt team Gortershof ambulante begeleiding aan drie bewoners in de wijk. De begeleiding is aanwezig van 7:30 – 22:30 en vanaf 22:30 is er een nachtcoördinator telefonisch bereikbaar.

Op het Gortershof wonen bewoners in een zelfstandig appartement. De appartementen hebben een woongedeelte, eigen keuken met kookplaat, een slaapkamer, een berging en een eigen badkamer met toilet.

De leeftijd van de doelgroep op het Gortershof loopt uiteen van 25 tot 85 jaar. De begeleiding van de Gortershof biedt begeleiding op maat, naar de wensen en behoeften van de cliënt. Er wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de eigen regie en leeftijd is hierbij niet van invloed. Voor alle leeftijden geldt dat zelfredzaamheid prettig is.

Er is één winkel inpandig en er is een supermarkt op loopafstand. De bushalte is om de hoek en de bus rijdt één keer per uur.

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring