Zwaag - Leren en werken in de Media en Lego

Leviaan participatie
De Corantijn 45
1689 AN Zwaag
t 088 200 1110

In het leer-werkbedrijf De Corantijn onderscheiden we twee afdelingen: Lego en Media. Op de Lego-afdeling leer je gestructureerd, planmatig, klantgericht en met behulp van computers te werken aan logistieke activiteiten. Je onderzoekt of alle onderdelen voor een bestelling aanwezig zijn, bestelt zo nodig bij en maakt bestelling gereed voor verzending en verkoop. Je wordt deskundig en individueel begeleid en kunt op je eigen tempo zelfstandig werken.

Christiaan werkt op de Lego-afdeling in Zwaag aan zijn herstel. Zijn krachten zijn onder andere creativiteit, orde en ruimtelijk inzicht. Zo heeft hij in een jaar het station van Hoorn nagebouwd, met bijpassend interieur, bus en trein. Wat een doorzettingsvermogen en veerkracht! En wat een prachtig resultaat!

 

Bij de Media bepalen de opdrachtgevers mede de inhoud van het werk; het kan gaan om drukwerk, teksten, lay out of ontwerp werkzaamheden. Er wordt bij Media gewerkt met de nieuwste (vooral Apple) apparatuur en programma’s. De begeleiders hebben van al die dingen verstand en beantwoorden je vragen zodat je op je eigen tempo en creatief zelfstandig kunt werken.

Deelnemers bij onze media-afdeling ontwikkelden een logo voor stichting Iedereen Telt Mee uit Enkhuizen. De stichting was erg onder de indruk, van de verschillende logo's én de presentatie van iedere deelnemer. Dat wilden ze vast laten merken met een taart.
Op de foto zijn drie van de zes ontwikkelaars te zien die topwerk hebben geleverd.
Grote klasse!

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring