Zwaag - Leren en werken in de Media en het Legomagazijn

Leviaan participatie
De Corantijn 45
1689 AN Zwaag
t 088 200 1110

Deze arbeidsmatige participatielocatie biedt twee afdelingen: Legomagazijn en Media. Je wordt hier deskundig en individueel begeleid en werkt zelfstandig op je eigen tempo.

In dit filmpje vertellen de deelnemers van het Legomagazijn wat er allemaal te doen is (klik op de afbeelding om het filmpje te openen):

 

Je hoeft niet van Lego te houden om bij het Legomagazijn te werken. De meeste werkzaamheden staan zelfs los van het product!

Een greep uit de activiteiten: sorteren, keuren, tellen en opruimen van onderdelen in het magazijn, invoeren van onderdelen in de webshop en klantcontact via de mail, orders lopen, controleren en verzendklaar maken. Deze waardevolle werkervaring komt je in je verdere loopbaan goed van pas!
Ben je toch een Legoliefhebber? Dan kun je modellen maken voor de verkoop bij Noppes!

Kortom, er is voor ieder wat wils. En dat wordt gewaardeerd:

     

Christiaan (linkerfoto) werkt aan zijn herstel. Zijn krachten zijn onder andere creativiteit, orde en ruimtelijk inzicht. Zo heeft hij in een jaar het station van Hoorn nagebouwd, met bijpassend interieur, bus en trein. Wat een doorzettingsvermogen en veerkracht! En wat een prachtig resultaat!

 

Bij de Media-afdeling bepalen de opdrachtgevers mede de inhoud van het werk; het kan gaan om drukwerk, teksten, lay out of ontwerp werkzaamheden. Er wordt bij Media gewerkt met de nieuwste (vooral Apple) apparatuur en programma’s. De begeleiders hebben van al die dingen verstand en beantwoorden je vragen zodat je op je eigen tempo en creatief zelfstandig kunt werken.

Deelnemers bij onze media-afdeling ontwikkelden een logo voor stichting Iedereen Telt Mee uit Enkhuizen. De stichting was erg onder de indruk, van de verschillende logo's én de presentatie van iedere deelnemer. Dat wilden ze vast laten merken met een taart.
Op de foto zijn drie van de zes ontwikkelaars te zien die topwerk hebben geleverd.
Grote klasse!

Lees ook: Bouke ontwerpt logo Weekendschool

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring