Een gezond 2022, ga jij de uitdaging aan?

Een gezond lichaam draagt bij aan een grotere draagkracht. Daarom krijgen vijf mensen die gecoacht worden door Leviaan de mogelijkheid om met onze leefstijlcoaches en een sportcoach van Spurd aan hun gezondheid te werken! Dit doen zij samen met een buurman, vriend(in) of hun begeleider.

Samen aan de slag
Vanaf 29 april 2022 werken 5 koppels 5 maanden aan een gezondere leefstijl. Dit kan zijn; kilo's afvallen, een betere mindset of weten wat je wilt op sportgebied. De deelnemers ontvangen een Fitbit om de resultaten bij te houden. Elke twee weken krijgen ze tips en de mogelijkheid om verschillende sporten te proberen, geheel gratis maar wel met inzet!

Bijeenkomsten

Wat?
Een sportcoach van Spurd laat je kennismaken met kickboksen, sport en spel, wandelen, voetbal, sporten in de sportschool, yoga, mindfulness en je krijgt advies over gezond eten.

Waar?
Zoveel mogelijk buiten, rondom het Leeghwaterpark in Purmerend.

Wanneer?
De meeste bijeenkomsten zijn op vrijdag van 10.00 uur tot 11.30 uur

Meedoen?
Mensen die coaching en ondersteuning ontvangen van Leviaan kunnen deelnemen met hun buurman, buurvrouw, vriend(in), familielid of begeleider.

Er liggen ansichtkaarten in de kernen van de Waterlandse wooncirkels en participatielocaties om je maatje uit te nodigen om mee te doen. Stuur voor 6 april jullie motivatie naar het team positieve gezondheid.

 

 

 

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring