Leviaan trapt af met het Leerhuis

Online oefenen met gesprekstechnieken om je cliënt te motiveren om tijd naar zijn werk te gaan of je bijscholen op het gebied van stemmingstoornissen. Dat kan binnenkort met het Leviaan Leerhuis!

Deze week was de aftrap met de mensen die ervoor zorgen dat het Leerhuis binnenkort vol zit met cursussen, online trainingsmogelijkheden en mogelijkheden om kennis te delen. Denk aan e-learings, quiz, video's, artikels en een discussieplatform. Ook medewerkers van de werkvloer denken mee over de inhoud van het Leerhuis. Projectleider Maike Bakker: "Het Leerhuis is een digitale leeromgeving waarin we het trainingsaanbod samenbrengen en een platform bieden voor kennisuitwisseling tussen medewerkers.  Vanaf mei gaan we ermee werken en heeft iedere medewerker zijn eigen persoonlijke omgeving, waar je je eigen leerpad beheert. Wat heb je gedaan? Waar wil je heen en wat moet je daarvoor doen? Het Leerhuis ziet er erg aantrekkelijk en leuk uit. Het nodigt je uit om met je ontwikkeling aan de slag te gaan. Uiteindelijk stellen we het aanbod op maat beschikbaar voor een medewerker, bijvoorbeeld gerelateerd aan zijn functie en interesse."

Leviaan wil top zorg leveren met gedreven en gekwalificeerde medewerkers. Werken aan je eigen ontwikkeling en vakmanschap staat hoog op de agenda. Dit platform ondersteunt medewerkers daar optimaal bij. Meer weten over het Leerhuis? Neem contact om met Maike Bakker.

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring