StudyShare: studeren in de bibliotheek zonder afleiding

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal in de Centrale Bibliotheek Hoorn. Voorin zit de Studybob die streng toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je wilt.

Een ochtend- of middagdeel duurt 3 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren (studieblokken) met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme. Iedere pauze wordt ingeluid met een bel. Ook aan het begin van de studieperiode gaat er een bel. Als de bel gaat, begin je te studeren. Na 1 studieblok van 45 minuten heb je een kwartier pauze. 

Wanneer?

StudyShare loopt van maandag 9 mei tot en met donderdag 23 mei. In deze periode zijn er op verschillende dagen zowel in de ochtend als in de middag StudyShare blokken ingepland. In onze agenda kun je op datum zoeken.

Deelname met tickets

Meedoen aan StudyShare is gratis. Meld je aan via de website op de dag in de agenda of haal voor aanvang van een blok StudyShare een ticket bij de publieksbalie op de begane grond. Dit kan vanaf 9.15 uur. Aan het begin van het blok geef je het ticket af aan de Studybob in het StudyShare-lokaal op de eerste etage.

Zijn er bij de balie geen tickets meer? Dan zit het blok helaas al vol. Natuurlijk kun je dan wel een ander plekje in de Bibliotheek Hoorn zoeken om te studeren, er is meestal genoeg plek boven.

StudyShare Hoorn is een samenwerking tussen de Bibliotheek Hoorn en het project Stoelen met Kansen van Leviaan, Triversum, Parnissia en Parlan.  

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring