Terugblik op de feestdagen

Op veel locaties van Leviaan werd voor cliënten met de feestdagen iets georganiseerd.

  


Kerstviering met de bezoekers, vrijwilligers en begeleiders van het Steunpunt Purmerend! Voor deze gelegenheid werden de foute kersttruien uit de kast getrokken en het bowlingcentrum van Purmerend afgehuurd. Op de afgesproken tijd stonden alle 38 deelnemers te popelen om naar binnen te gaan. Eerst even de 'Star Wars-schoenen’ aantrekken, zoals een deelnemer ze noemde, en niet lang daarna werd er gejuicht omdat de eerste strike gegooid werd! De sfeer zat er goed in, er werd gezellig gekletst, gedanst en fanatiek gebowld! Van al dat bowlen krijg je toch wel honger en na een uur was het tijd om de schoenen weer in te leveren. Gelukkig konden we direct aanschuiven om te gaan steengrillen. Er werd genoten van het eten, drinken en de gezelligheid! Dat kan ook niet anders met zo'n divers, leuk gezelschap. Onder het genot van jaren '80 hits werd er nog meer gedanst en hier en daar uit volle borst meegezongen.


Kerst en Oud & Nieuw bij Steunpunt Enkhuizen

 

Er werd zeer geconcentreerd gespeeld tijdens de kerstbingo, en er waren leuke prijzen te winnen. Op Eerste Kerstdag werd een kerstbrunch geserveerd. En Oliebollenfeest op Oudjaarsdag!


Kerst op de Lisdoddestraat

  

Ook op de woonlocatie in de Lisdoddestraat is er op beide kerstdagen een heerlijk koud en warm buffet uitgeserveerd waarvan erg genoten is. De bewoners waardeerden het zeer.

 

Kerst op de Panneroodstraat

 

Onze bewoners op de Panneroodstraat hadden een hele gezellige kerstbingo op Tweede Kerstdag!

 

 Kerst op de Textielformule

  

Mensen van diverse nationaliteiten werken bij ons op de afdeling, daarom maakte iedereen iets dat in hun land wordt gegeten. We hadden gerechten uit Marokko, Kirchizistan, Syrië en Thailand. Twee deelnemers hadden kleding mee om tijdens de lunch te dragen. Tijdens het christelijke feest hadden we islamitische muziek aan. Het was een heel bijzondere lunch.

Kerst bij leer/werkbedrijf de Corantijn

De medewerkers en vrijwilligers van leer/werkbedrijf de Corantijn gingen op chic bij Lucas Rive:


 

sitemapdisclaimercolofonsupport