Vakmanschap media-afdeling maakt indruk op wethouder

Vandaag presenteerden deelnemers van onze media-afdeling in Zwaag het nieuwe logo en de huisstijl van de Stichting Iedereen telt mee aan wethouder Luyckx van Enkhuizen. Deze stichting is ontstaan vanuit een samenspel tussen het stadsteam Enkhuizen en de gemeente Enkhuizen en richt zich mede op mensen die bij deze participatielocatie van Leviaan arbeidsritme en vaardigheden opdoen. Juist daarom kreeg de Media afdeling deze opdracht.

Het resulteerde in logovoorstellen van vijf deelnemers, van waaruit het voorstel van Margriet als winnaar uit de bus kwam. Kenmerken aan het winnende logo is dat het achterliggende verhaal van de cliënten erin terug komt. Van de overige voorstellen komen elementen terug in de nieuwe huisstijl. De stichting en de gemeente gaan verder met het doorvoeren van het nieuwe logo en de huisstijl in de website, het foldermateriaal, de visitekaartjes etc.  

De wethouder was erg onder de indruk van de capaciteiten van de deelnemers. ‘Hier werken net zulke creatievelingen als die ik  bij commerciële reclamebureaus verwacht aan te treffen.’ Werkbegeleider Jeroen: ‘Ik wist dat de deelnemers het in zich hadden. Ik heb zoveel teamspirit gezien. Ik ben supertrots!’

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring