Vliegende start voor Upcycle in Noppes

Sinds een paar maanden is onze Upcycle een 'shop-in-shop' in de Zaanse Noppes. Eigenlijk zitten we nog in de opstartfase - de officiële opening vindt 10 september plaats - maar volgens deelnemer Suzanne gaat de verkoop nu al 'ongekend goed'!
Suzanne: 'Deze Upcycle is veel groter dan wij hadden! Omdat wij nu bij Noppes horen, komen er veel klanten langs, wat de verkoop ten goede komt. Ik leid jullie even rond!'

Ons winkelgedeelte


 

Onze nieuwe werkplaats, zoals je kunt zien is er nu veel meer plek en kunnen wij grotere producten maken en upcyclen. We kunnen nu ook zaagmachines kwijt waardoor wij sneller en preciezer kunnen werken. 

 

In het atelier wordt plak-, teken- en schilderwerk gedaan en komen wij samen om koffie te drinken en te lunchen.

 

Een voorbeeld van een samenwerking van meerdere cliënten. Het is een autoband op wielen die als speeltafel dient. Deze was binnen 1 dag verkocht!

 

Een lamp van cassettebandjes, hier zijn er al 5 van verkocht. Heb je nog cassettebandjes die je niet meer gebruikt? Lever ze dan in bij de receptie van het hoofdkantoor op de Slenkstraat of, leuker nog, bij de Noppes in Zaandam, 1e verdieping. De koffie staat klaar!

 

Het kistje wordt beplakt met Donald Duck-plaatjes. Deze zijn ook erg populair, er zijn er al 9 verkocht. Ook voor Donald Ducks en krukjes houden wij ons van harte aanbevolen!


We zoeken overigens nog mensen voor ónze coffeecorner en die in Grootebroek, Hoorn en Purmerend! Iets voor jouw cliënt? Kijk op durfteparticiperen.nl.

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring