Wethouders maken kennis met Leviaan

De Zaanse wethouder Natasja Groothuismink en contractmanager Antoine Tromp en de Purmerendse wethouder Thijs Croeze maakten onlangs kennis met Leviaan.

Het Zaanse gezelschap kreeg in wijkcentrum de Boed uitleg over de ontstaansgeschiedenis en de maatschappelijke functie in de wijk. Een zeer geschikte locatie om de wooncirkels te bespreken; het nieuwe woon-zorgconcept van Leviaan.
Op de woonlocatie Veldvliegerweg vertelden begeleiders Marieke en Jelle over de positie van deze woonvoorziening in de buurt en de blijvende uitdaging van het vinden van een goede balans in de omgeving.
Op locatie Amberhout lieten Reginald en zijn begeleider Linda dat aan wonen en begeleiding met Upcycle een creatieve invulling wordt gegeven.

Purmerend

Ook wethouder Croeze van Purmerend wilde graag meer weten over onze werkwijze en locaties. Op de locatie Lisdoddestraat had groepswonen en de ambulante begeleiding in de nabije omgeving van de Lisdoddestraat zijn belangstelling . Als wethouder heeft hij namelijk naast beschermd wonen, maatschappelijke opvang en verwarde personen ook ruimtelijke ordening en vastgoed in zijn portefeuille.

In Zaandam

 

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring