Cliënten en dorpsbewoners vinden elkaar tijdens Zomerweek

Om het contact tussen cliënten en dorpsbewoners in Andijk te bevorderen, organiseerde woonlocatie Piet Kistemaker een Zomerweek. Dit deden zij niet alleen: in samenwerking met Wings of Change, verzorgingshuis Sorghvliet, het dorpshuis en wijkteam Oost van de gemeente Medemblik vonden diverse activiteiten plaats.

Maandag 23 juli opende de wethouder de Zomerweek met een high tea op de Piet Kistemaker met maar liefst 11 door cliënten gebakken taarten. De bewoners op de Piet Kistemaker vervulden hun rol als gastheer en gastvrouw met verve.

Cliënten van Wings of Change organiseerden dinsdag een picknick, waarbij zij een indrukwekkende roofvogeldemonstratie gaven met een uil en een woestijnvalk.

Woensdag was er muziek bij Sorghvliet, inclusief een muziekbingo, en donderdag werden er Oudhollandse spelletjes gespeeld bij het dorpshuis.

Een gezellige barbecue bij het dorpshuis sloot de Zomerweek op vrijdag af.

 

Per activiteit waren ongeveer dertig mensen aanwezig; de reacties van de deelnemers waren zeer positief, ze hebben een leuke week gehad en vinden het voor herhaling vatbaar! 

SitemapDisclaimerColofonSupportPrivacy- en cookieverklaring