Maak kennis met Hans

Hans zoekt een vrouw die verder kijkt dan zijn stoere uiterlijk en vlotte babbel. Een vrouw die haar eigen leven op orde heeft en graag samen leuke dingen doet. Ze houdt van lekker eten, wandelen, drukte maar ook zeker rust. Samen op zonvakantie gaan, een terrasje of bioscoopje pakken of gewoon gezellig in de tuin zitten. Ze rookt niet maar het is prima als ze bij gelegenheid een drankje doet. Kinderen zijn welkom, dieren ook. Een verzorgde vrouw waarmee Hans zijn leven compleet kan maken.

Hans woont in Obdam en heeft de voorkeur voor een vrouw uit de buurt of met een rijbewijs. Hans heeft drie kinderen, waarvan een dochter bij hem woont. De andere twee wonen dichtbij en komen regelmatig langs. Hans rookt en drinkt niet. Hij heeft een rijbewijs en auto en hij is trots op zijn gezellige, nette woning met tuin. Hier maakt hij (tuin)meubeltjes en ook met andere klussen is Hans erg handig. Mensen weten hem vaak te vinden en omdat hij graag mensen helpt, is hij regelmatig aan het klussen.

Door zijn ADHD is Hans aanwezig, praat hij snel en kan hij zich soms moeilijk concentreren. Maar bovenal is het een lieve, gezellige man die graag voor anderen klaarstaat. Hij houdt van een grap en heeft het hart op de tong. Met wandelen en fietsen kan hij zijn energie kwijt. Hij houdt van oude pop en rockmuziek en waardeert ook het Nederlandse lied. Hans vindt koken leuk en doet dit iedere dag.

Wil je kennismaken met Hans? Neem dan contact met hem op.

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring