locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Begeleid kamer wonen

Als u tijdelijk niet in staat bent om zelfstandig te wonen, bieden wij u intensieve coaching en ondersteuning vanuit een van onze beschermde woonvormen. Vandaaruit werken we geleidelijk toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven, eventueel met ambulante begeleiding. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op.

Vind uw kracht terug dankzij onze krachtenaanpak

Bij Leviaan geloven we dat het belangrijk is dat u de regie van uw leven in eigen handen houdt. Daarom gaan we samen tijdens het begeleid kamer wonen op zoek naar uw krachten. Uw begeleider helpt u bij het aanvaarden van uw beperking en gaat er altijd vanuit wat u wel kunt. Leviaan zorgt voor een coach die u helpt uw leven weer op de rails te zetten. Stap voor stap bekijken we de mogelijkheden tot zelfstandig wonen, met of zonder begeleiding.

 

Meld u aan via het aanmeldingsformulier

Wilt u weer de controle over uw leven terugkrijgen en is begeleid kamer wonen een goede oplossing voor u? Meld u dan aan via het aanmeldingsformulier. Dan plannen we een intakegesprek in en zorgen we voor een oplossing op maat. Heeft u nog vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 33 88 33 88.

Ook interessant

Ambulante woonbegeleiding | Ambulante ondersteuning | Begeleid wonen enkhuizen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring