locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen

Wanneer u ondersteuning wenst in het dagelijks leven kan zelfstandig begeleid wonen een oplossing zijn. Een ambulant begeleider en woonassistent van Leviaan maken doelen met u en werken altijd vanuit de krachten-aanpak. Wij gaan er namelijk vanuit dat u uw eigen leven het beste kent en dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw toekomst.

Zelfstandig begeleid wonen met hulp van een begeleider en woonassistent

Als u zelfstandig begeleid wilt wonen, ontvangt u coaching en hulp van een van onze begeleiders en woonassistenten. De woonassistent komt bij u langs en ondersteunt u op praktisch niveau met bijvoorbeeld huishoudelijke taken. Denk hierbij aan:

·         Leren om het huis opgeruimd te houden

·         Zelf koken

·         Schoonmaken

De woonassistent neemt tijdens zelfstandig begeleid wonen de taken niet voor u over, maar werkt samen zodat u het zelf steeds beter kan.

 

Ontvang begeleiding op afstand

Naast dat een van onze woonassistenten bij u thuis langskomt, ontvangt u aanvullend op deze bezoeken begeleiding op afstand. Via een iPad legt u met één klik contact met uw begeleider via het beeldscherm. Of het nu gaat om het ’s ochtends op weg helpen of een moment dat het even niet zo goed met u gaat, u legt contact wanneer u dat wilt.

Online aanmelden

Wilt u meer informatie zelfstandig begeleid wonen met de hulp van een van onze begeleiders en woonassistenten? Voor vragen staan we u ook te woord via 0800- 33 88 33 88. Aanmelden doet u via dit formulier.

Ook interessant

Woonvoorzieningen autisme | Wooninitiatieven autisme | Indicatie beschermd wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring