locatieoverzicht

Direct online aanmelden

werken en participeren

Begeleidend wonen

Begeleidend wonen in een woonvorm van Leviaan is geschikt voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Waar u ook begeleid komt wonen, we werken altijd vanuit de Krachten-aanpak. Deze aanpak is afgeleid van de herstelbeweging waar we ervan uit gaan dat u uw leven het beste kent. Samen stellen we doelen op en ontvangt u de nodige begeleiding om deze te bereiken.

Begeleidend wonen met oog op de toekomst

Door de juiste begeleiding te ontvangen wanneer u in een van de woonvoorzieningen van Leviaan komt wonen, bestaat er een mogelijkheid om in de toekomst zelfstandiger te gaan wonen. Dit kan met of zonder begeleiding. Heeft u genoeg vooruitgang geboekt, maar is alleen het opstellen van een boodschappenlijst en boodschappen doen een hinder, dan bieden wij alsnog deze hulp totdat u deze niet meer nodig heeft. Ons doel is om een zo normaal mogelijke omgeving te creëren.

Aanmelden als zorgverlener

Uiteraard is het ook mogelijk om iemand anders aan te melden voor begeleidend wonen. Via het online aanmeldformulier geeft u eenvoudig aan om wat voor aanvraag het gaat. Vervolgens vult u de gegevens van de cliënt in. Binnen drie weken na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek.

Stel samen met uw persoonlijke begeleider uw doelen op

Tijdens begeleidend wonen worden uw persoonlijke doelen op papier gezet. Stap voor stap gaan we aan de slag en indien gewenst, wordt de expertise van een gedragsdeskundige of ervaringsdeskundige ingezet. Naast begeleid wonen op een locatie van Leviaan, bieden wij ook begeleiding aan huis. Ook hierbij stellen we een persoonlijk plan op. Wilt u meer weten over deze vorm van begeleiding of heeft u overige vragen? Stel ze gerust door gratis te bellen naar 0800 33 88 33 88.

Ook interessant

Begeleid kamer wonen | Ambulante woonbegeleiding | Ambulante ondersteuning

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring