locatieoverzicht

Traject DOEN

GGZ C beschermd wonen

Mensen met psychiatrische kwetsbaarheden worden vaak op advies van de GGZ doorverwezen naar beschermd of begeleid wonen. Wanneer u in aanmerking komt voor begeleiding vanuit een beschermde woonvorm, valt uw zorgzwaartepakket onder GGZ C. Wilt u weten of u hulp kunt krijgen van Leviaan? Neem gerust contact met ons op.

Welke vormen hanteert de GGZ voor beschermd en begeleid wonen?

Bent u in het bezit van een GGZ-C-indicatie? Dan mag u gebruikmaken van de begeleiding in de vorm van beschermd wonen. U woont in een van onze woonvormen in groepsverband of op individueel niveau en ontvangt tijdens een bepaalde periode begeleiding vanuit een veilige omgeving. Heeft u zeer intensieve zorg nodig? In dat geval biedt Beschermd Wonen Plus een uitkomst.

De krachten-aanpak staat centraal

Op basis van advies vanuit de GGZ zijn verschillende vormen van begeleiding binnen beschermd wonen mogelijk. Binnen onze organisatie werken wij vanuit de krachten-aanpak. Dit houdt in dat wij ervan uitgaan dat u het beste uw eigen leven kent en zelf verantwoordelijk bent voor uw toekomst. Met uw persoonlijke begeleider zet u een helder plan op met de doelen die op korte en lange termijn wilt bereiken.

Meer informatie over de zorgvorm GGZ-C beschermd wonen

Als nieuwe bewoner start u bijna altijd in een groepswoning. Hier heeft u een eigen zit- en slaapkamer en deelt de keuken, woonkamer, douche en toilet met maximaal zes medebewoners. Bent u geïnteresseerd in een woonvorm van Leviaan? Wij vertellen u graag alles over deze zorgvorm wanneer u belt naar 0800-33 88 33 88. Ook voor overige vragen kunt u ons bereiken via eerdergenoemd telefoonnummer. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ook interessant

Zelfstandig begeleid wonen | Woonvoorzieningen autisme | Wooninitiatieven autisme

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring