locatieoverzicht

Ambulant begeleider psychiatrie

Een ambulant begeleider vanuit Leviaan met ervaring in de psychiatrie ondersteunt cliënten op verschillende vlakken. Of het nu gaat om dat ene zetje in de rug om de draad weer op te pakken of om rust en structuur in uw leven te creëren. Het begeleidingsteam van Leviaan biedt u de hulp die u nodig heeft in uw eigen leefomgeving. Kunt u een luisterend oor gebruiken? Neem in dat geval eens contact op met een van onze professionals.

Persoonlijke hulp van een ambulant begeleider met ervaring in de psychiatrie

Samen met uw ambulant begeleider met kennis over de psychiatrie kijken we naar uw huidige situatie. Waar loopt u tegenaan? Wat vindt u lastig en wat gaat er wel goed? Ook kijken we naar uw gewenste leven op alle facetten, zoals wonen, werken en relatie. Samen vertalen we de stappen naar plannen en acties. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals:

·         Grip krijgen op uw financiën

·         Anderen op een ontspannen manier aanspreken

·         Uw huis er netjes uit laten zien zodat u weer mensen kunt uitnodigen

Ontdek uw talenten en krachten

In haalbare stappen gaat u praktisch aan de slag. Uw ambulant begeleider gaat daarbij uit van wat u kan, wat u kunt leren en kijkt naar de mogelijkheden van uw omgeving. Hierdoor leert u uw krachten en talenten te zien én ontvangt u coaching en ondersteuning waar nodig.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in

Voor ambulante begeleiding heeft u een beschikking van uw gemeente nodig. Meld u online aan of bel gratis naar 0800 33 88 33 88. Wij luisteren graag naar uw situatie en bieden een oplossing die perfect aansluit op uw wensen. Heeft u een vraag aan onze ambulante begeleider met ervaring in de psychiatrie? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Ook interessant

Begeleid wonen hoorn | Begeleid wonen autisme volwassenen | Begeleidend wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring