locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Traject DOEN

Begeleid wonen Hoorn

Begeleid wonen in Hoorn bij Leviaan is een oplossing wanneer het zelfstandig wonen voor u een stap te ver is. Leviaan biedt u een beschermde woonvorm in een veilige omgeving met mensen met dezelfde behoefte. U wordt ondersteund door een persoonlijke begeleider die helpt uw doelen te bereiken. Wat zijn uw plannen voor de toekomst?

Begeleid wonen op een locatie in Hoorn

Begeleid wonen in een beschermde omgeving in Hoorn kan op de woonlocatie ‘Timpaan’. Deze locatie bestaat uit 24 woonplekken voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek die gemotiveerd zijn om vaardigheden te leren met betrekking tot wonen. Om de dagen zo zinvol mogelijk in te vullen, kunnen alle cliënten terecht in het inloop- en activiteitencentrum ‘Het Bolwerk’. Hier worden dagelijks diverse activiteiten georganiseerd zoals knutselen, muziek maken, kookworkshops en overige uitstapjes. Maar ook de sportieve bewoner is hier op zijn plek. Sportieve activiteiten die hier ondernomen kunnen worden zijn bijvoorbeeld zwemmen, fitness, wandelen en fietsen.

Ambulante begeleiding

Woont u zelfstandig in Hoorn, maar ontvangt u graag begeleiding bij uw dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen of het huishouden? Een medewerker van Leviaan komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Hoe vaak u begeleiding nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven wonen in Hoorn, hangt af van uw situatie. Voor de momenten dat er geen begeleider vanuit Leviaan aanwezig kan zijn, kunt u gebruikmaken van de iPad.

Meld u eenvoudig online aan

U wilt toch ook het maximale uit uw leven halen? Daarom bieden wij u begeleid of beschermd wonen aan in Hoorn en omgeving. Online vult u eenvoudig dit formulier in. Heeft u vragen of beschermd wonen in Hoorn of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0800-33 88 33 88.

Ook interessant

Begeleid wonen autisme volwassenen | Begeleidend wonen | Begeleid kamer wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring