locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Begeleid wonen psychiatrische cliënten

Leviaan biedt begeleid wonen aan voor mensen met psychiatrische problematieken. Samen met hen zetten we stappen in hun herstelproces, zodat ze weer functioneren in de maatschappij. We beschikken over verschillende locaties voor begeleid wonen in Nederland.

Begeleid wonen met persoonlijke begeleiding voor psychiatrische cliënten

Als personen na een of meerdere opnames in de psychiatrie overstappen op begeleid wonen staat Leviaan voor ze klaar. Hierbij werken ze thuis aan het herstelproces onder persoonlijke begeleiding van ervaren mensen. Samen gaan we op zoek naar hun krachten en proberen we de doelen te realiseren. Bij begeleid wonen voor cliënten met psychiatrische kwetsbaarheden is er ook de mogelijkheid om praktische begeleiding te krijgen.

Beschermd wonen in een veilige omgeving

Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, biedt Leviaan de mogelijkheid tot beschermd wonen. Hier ontvangen cliënten voor een bepaalde periode begeleiding vanuit een veilige woonomgeving. Als personen vanuit een kliniek naar beschermd wonen gaan, dan komen ze bijna altijd in een woongroep terecht. Hier krijgen ze een kamer met voldoende privacy en delen ze een aantal gemeenschappelijke ruimtes met maximaal zes medebewoners.

Meld u aan voor een oplossing op maat

Vanuit de kliniek naar begeleid wonen is vaak een hele stap. Wilt u uw cliënt aanmelden voor begeleid wonen? Maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier. Vervolgens organiseren we een intakegesprek waarin we samen de mogelijkheden van de situatie overlopen. Heeft u of uw omgeving nog vragen over begeleid wonen voor mensen met psychiatrische problematieken? Onze medewerkers helpen u graag verder op 0800 33 88 33 88.

Ook interessant

Begeleid wonen noord holland | Begeleid wonen jongvolwassenen | Wat kost begeleid wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring