locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Wat kost begeleid wonen

Wat kost beschermd en begeleid wonen? Het antwoord op deze vraag verschilt per persoon. Beschermd wonen in een van de woonvormen van Leviaan wordt gefinancierd door de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Maar een eigen bedrage kan, mede afhankelijk van het inkomen dat u verdient, ook verplicht worden. Wij vertellen u meer over wat begeleid wonen in uw situatie kost als u contact met ons opneemt.

Wat kost begeleid wonen in een woonvorm?

Naast dat beschermd wonen in een woonvorm gefinancierd wordt door de Wet maatschappelijke ondersteuning, kunnen de kosten ook verhaald worden vanuit het Persoons Gebonden Budget. Ook kan er een maandelijkse bijdrage worden berekend en geïnd door het CAK. De hoogte van deze eigen bijdrage hangt onder andere af van:

·         Het soort zorg dat u krijgt

·         De hoogte van uw inkomen

Bekijk onze locaties online

Wij bieden verschillende woonlocaties, wat u de mogelijkheid biedt om begeleid te wonen zonder hoge kosten. U vindt de locaties online terug. Niet alleen de woonlocaties bekijkt u op onze website, maar ook onze inlooplocaties en leerwerkbedrijven.

Direct aanmelden via het online inschrijfformulier

Nadat u een indicatie vanuit de gemeente heeft ontvangen, komt u in aanmerking voor beschermd wonen. Heeft u vragen over wat de kosten zijn van beschermd wonen met begeleiding? Wij staan u graag te woord via 0800-33 88 33 88. Direct aanmelden doet u via het online inschrijfformulier.

Ook interessant

Beschermd wonen kosten | Ggz c beschermd wonen | Zelfstandig begeleid wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring