locatieoverzicht

Traject DOEN

Beschermd wonen kosten

Beschermd wonen wordt niet langer uit de AWBZ gefinancierd, maar de kosten worden betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Afhankelijk van uw situatie vraagt het CAK een eigen bijdrage. Leviaan heef verschillende locaties waar u beschermd kunt wonen en waarbij de kosten worden gefinancierd door de Wet maatschappelijke ondersteuning.

Beschermd wonen zonder hoge kosten in verschillende woongroepen

Wij bieden verschillende locaties waar u beschermd kunt wonen en waar de kosten (gedeeltelijk) worden betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. U start bijna altijd in een groepswoning, waar u een eigen zit- en slaapkamer heeft. De keuken, douche, het toilet en de woonkamer deelt u met maximaal zes andere medebewoners. Na verloop van tijd is het mogelijk om door te groeien naar een eenpersoonsappartement. Uiteraard krijgt u hier nog steeds de nodige coaching waar u behoefte aan heeft.

Eigen bijdrage, afhankelijk van uw persoonlijke situatie

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het voorkomen dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd. Dit hangt af van het soort zorg dat u krijgt en de hoogte van uw inkomen. Wilt u meer weten over de kosten die aan beschermd wonen verbonden zijn? Wij vertellen u er meer over als u in contact met ons komt. U bereikt ons door te bellen naar 0800-33 88 33 88.

 

Ook interessant

Ggz c beschermd wonen | Zelfstandig begeleid wonen | Woonvoorzieningen autisme

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring