locatieoverzicht

Direct online aanmelden

Begeleid wonen jongvolwassenen

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van begeleid wonen voor jongvolwassenen. De professionals van Leviaan bieden vanuit het project Kamers met Kansen wooncoaching aan. Daarnaast kunnen jongeren met autisme in een trainingscentrum terecht. In een stabiele omgeving werken ze aan hun toekomst.

Individuele en persoonlijke aanpak bij begeleid wonen voor jongvolwassenen

Een individuele en persoonlijke aanpak, dat is waar jongeren verzekerd van zijn tijdens begeleid wonen. De begeleider coacht waar mogelijk en ondersteunt waar nodig is. Natuurlijk altijd binnen de grenzen van wat op dat moment en in die situatie passend is. Jongeren bepalen tijdens begeleid wonen samen met de coach de doelen die in de toekomst gerealiseerd worden.

Wooncoaching vanuit Kamers met Kansen

Vanuit het project Kamers met Kansen geven wij wooncoaching aan jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar die buiten de boot dreigen te vallen. Wooncoaching is geschikt voor jongeren die nog niet op eigen benen staan en dit wél graag willen. Na ongeveer twee jaar begeleid wonen stromen de jongeren uit en zijn ze klaar om op eigen benen te staan.

Optimale ontwikkeling in het trainingscentrum voor jongeren

Jongeren met autisme ontwikkelen zich optimaal in ons trainingscentrum. De begeleiders houden altijd rekening met mogelijkheden en beperkingen van jongeren. Vervolgens worden passende oplossingen gezocht voor het individu. Na twee jaar begeleid wonen hebben de jongeren voldoende vaardigheden aangeleerd om zich staande te houden in de maatschappij.

In een stabiele woonomgeving tijdens begeleid wonen voor jongeren

Alle jongeren kunnen tijdens begeleid wonen individuele trajectbegeleiding van een zorg- of hulpverleningsinstelling verwachten. Wil je meer weten over onze trajectbegeleiding of heb je overige vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0800 33 88 33 88. Wij voorzien je graag van meer informatie over begeleid wonen voor jongvolwassenen.

Ook interessant

Wat kost begeleid wonen | Beschermd wonen kosten | Ggz c beschermd wonen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring