locatieoverzicht

Traject DOEN

Begeleid wonen volwassenen

Begeleid wonen voor jongvolwassenen en volwassenen in een woonvorm vindt plaats op een van de woonlocaties in Noord-Holland met de hulp van Leviaan. Deze vorm van begeleiding is een fijne uitkomst als u wat extra hulp kunt gebruiken met de dagelijkse bezigheden. U bepaalt met uw begeleider de richting en de stappen die u wilt zetten in de toekomst. Dankzij de krachtenaanpak blijft u de regie over uw eigen leven houden.

Begeleid wonen voor volwassenen op een van de locaties

Wij beschikken over meerdere locaties in Noord-Holland waar wij beschermd wonen aanbieden voor jongvolwassenen en volwassenen. In de meeste gevallen start u als nieuwe bewoner in een groepswoning. U zorgt met medebewoners voor het huishouden en eet en kookt een paar keer per week samen. Na verloop van tijd is er de mogelijkheid om door te groeien naar een eenpersoonsappartement. Hier krijgen volwassenen en jongvolwassenen hulp bij de dingen die als moeilijk worden ervaren en begeleiding tijdens het wonen in Noord-Holland.

Uw wensen worden in kaart gebracht

Wilt u een nuttige en zinvolle invulling van de dag? Het contact met vrienden en familie opbouwen? Of ervoor zorgen dat uw kamer er netjes uitziet? Uw wensen op het gebied van begeleid wonen voor volwassenen worden besproken met een van onze specialisten. U gaat praktisch en stap voor stap aan de slag en ontvangt coaching en ondersteuning waar nodig.

Neem contact met ons team op

Heeft u nood aan onder begeleiding wonen voor volwassenen of jongvolwassenen in Noord-Holland? Dan schrijft u zich eenvoudig in via het aanmeldingsformulier. Vervolgens plannen we een intakegesprek in om samen met u en uw omgeving een oplossing op maat te vinden. Heeft u nog vragen over uw aanmelding of wilt u meer weten over onze woonlocaties? Bel naar het gratis nummer 0800 33 88 33 88.

Ook interessant

Ambulant begeleider psychiatrie | Begeleid wonen hoorn | Begeleid wonen autisme volwassenen

SitemapDisclaimerColofonSupportVoorleesfunctie gebruikenPrivacy- en cookieverklaring